Счетоводни услуги за цялата страна с Ер Ер Консултинг.

ЕР ЕР Консултинг ЕООД работи за Вашия бизнес. Извършваме всички необходими счетоводни услуги за големи и микро бизнеси – от текущо осчетоводяване на приходи и разходи до изготвяне и подаване на ГДД. Запознайте се детайлно със счетоводните ни услуги и техните цени.

Счетоводни услуги – ЦЕНИ

Пълен ценоразпис на предлаганите счетоводни услуги и техните цени. Разбили сме услугите си подробно и изчерпателно за Ваше улеснение. Изгодно и сигурно с ЕР ЕР Консултинг ЕООД.

Счетоводни услуги по областни градове:

Изберете града от който оперира фирмата Ви и се запознайте подробно с нашите счетоводни услуги за съответния град/ област. Счетоводна къща Ер Ер Консултинг ЕООД работи за цялата страна:

Видове счетоводни услуги:

Разработили сме различни по вид счетоводни услуги на конкурентни цени. От тях могат да се възползват фирми, регистрирани в България, предлагащи продукти или услуги. За онлайн бизнесите най-подходяща е услугата ни „Онлайн счетоводство“.

Счетоводство на фирма

Два вида счетоводство на фирма, според това дали имате регистрация по ЗДДС или не. Изберете ценовия пакет който съответства на нуждите Ви.

Онлайн счетоводство

Осчетоводяване на онлайн магазини и фрийленс професии. Поддържаме изрядна документацията Ви и приключваме годината успешно, дори и онлайн.

ТРЗ – Управление на заплати

Безупречно разпределяне на паричните потоци за заплати и осигуровки на Вашите служители. Планиране на осигурителните разходи за година напред.

Еднократни счетоводни услуги

Имате нужда от еднократна счетоводна услуга? Изберете от:

Какво получавате при работа с ЕР ЕР Консултинг?

Работата с опитна счетоводна къща като нашата има своите плюсове. Поемаме отговорност и извършваме успешно следните дейности вече 7+ години за български фирми и ЕТ-та:

Търсите сигурен счетоводител за еднократна услуга?

Възползвайте се от еднократните ни счетоводни услуги напълно изгодно.
Ние ще се погрижим най-добре за успешното финализиране и необходимиата документация.

Организация на ресурсите

Развитие на фирми и предприятия чрез  счетоводни услуги.

Чрез нашето консултиране, Ви помагаме да постигнете правилна структура и планиране на финансовия Ви ресурс спрямо дългосрочни или краткосрочни цели. Преди фирмата Ви да поеме в нова посока, съветваме това да бъде цялостно изкоментирано, за да постигнем максимално добри резултати.

Консултирайте се с нас.

Ще се погрижим за Вашето осчетоводяване и фирмена документация напълно изрядно и законосъобразно.

Спечелили сме доверието на големи и малки бизнеси: